Oprichter van PLAN TO TOP Lana heeft een trackrecord als bouwkundige en projectmanager. Gevormd door de bouwwereld tovert ze ieder project om tot perfect eindresultaat. Ze is een rasondernemer, geen lat ligt te hoog en alles gaat langs haar ‘kunnen we dit verbeteren’-blik. Niemand kan zich een situatie herinneren waarin ze zomaar is afgehaakt.

Lana’s ervaring ligt in het coördineren van kleine en grote projecten. Ze is gespecialiseerd in het ontwikkelen van de perfect passende klantbenadering voor bedrijven. Proactief, want stilzitten en afwachten lukt haar maximaal twee slopende minuten.

Thuis verandert haar professionele doorzetmentaliteit in gezellige drukte als haar twee jonge meiden haar om de nek vliegen. Haar grote droom? Verwaarloosde panden tot leven brengen, zodat er goed en duurzaam gebruik van gemaakt kan worden.

Colin is de meest geweldige gastheer die we ons kunnen wensen. Zo‘n man die ervoor zorgt dat iedereen op tijd een glas water op z’n bureau heeft staan. Altijd een lach op zijn gezicht én laat graag zijn collega’s lachen. En dat terwijl hij ondertussen zijn eigen projecten draaiende houdt.

Colin begeleidt onze klanten bij een aanbestedingsproces. Hij zorgt ervoor dat er met de juiste informatie en goede beelden gewerkt wordt. Daarnaast zet hij praktijkgerichte kennissessies op voor onze klanten. Verder regelt Colin op kantoor eigenlijk alles, van de administratie tot een gevulde voorraadkast.

Enorm veelzijdig, net als zijn achtergrond. Colin werkte eerder o.a. in retailmanagement, de financiële dienstverlening en de energiebranche.
Thuis verveelt hij zich niet. Druk in de weer met zijn twee honden en vaak in de keuken te vinden. Lekker eten en Crossfit.

Carolina fixt het.
Zij anticipeert van nature op de klantbehoefte en benut de potentie maximaal.
Dit doet ze met gevoel en verstand gecombineerd, wat vaak grote creativiteit oplevert.

Met een achtergrond in marketing en het detacheren van bouwpersoneel weet Carolina als geen ander hoe essentieel duidelijke en consistente communicatie is voor het succes van een project.

Haar positieve energie is aanstekelijk. Haar werktempo is hoog, waardoor ze drie stappen vóórloopt en anticipeert op hetgeen dat fout kan gaan en hierdoor weet te manoeuvreren dat risico’s worden vermeden.

Carolina heeft een zwak voor visuele content. Van sketchnotes tot infographics en van presentaties tot video’s. Ze weet elk project klaar te stomen voor de online wereld en is overtuigd dat visuele content meer effect heeft dan tekst.

In haar vrije tijd verveelt ze zich niet en is ze graag in de natuur met haar hond. Carolina sla je niet snel uit het veld, want ze doet ook fanatiek aan boksen.

Anouk begrijpt wat de klant nodig heeft. Van concept tot getailleerde uitwerking en van storytelling tot content creatie, ze pakt het met gemak op en zorgt dat het tot in de kleinste details geregeld wordt.

Zij denkt in merk, beeld en tekst. Ze zorgt dat het juiste verhaal verteld wordt, uiteraard kloppend bij het merk en de doelen. Anouk komt met een plan en zorgt met de rest van het team voor een onverwacht resultaat.
Verrassen en de boodschap kleur geven is haar ding. Anouk heeft altijd creatieve ideeën top of mind en zorgt voor een pakkende en passende wijze voor de visualisatie.

Na het werk vind je Anouk in het park, waar ze haar Engelse Bulldog leert skateboarden. Behalve als het regent, dan willen ze allebei niet naar buiten en wordt er gewerkt aan de toekomstdroom: het schrijven van een kinderboek.

Kim maakt mensen blij met mooie en functionele ontwerpen. En zichzelf ook. Met gemak zet ze haar tanden in het project en gaat door tot dat de klant tevreden is.

Less is more is haar motto. Ze houdt van eenvoud, maar maakt zich nergens makkelijk vanaf.
Haar heldere vormgeving zorgt voor focus op dat wat belangrijk is: de boodschap.
Ze stelt de juiste vragen om tot de kern van de boodschap te komen. Zonder begrip voor wat de klant beweegt, geen resultaat.

Samenwerken met Kim herken je aan: oprechtheid, samenwerking, ontzorgen en liefde.
Kim is goedlachs en zorgt voor een luchtige sfeer. Zelfs vlak voor de meest hectische deadlines.

Samen met haar drie kids geniet ze van het leven. Ze is altijd in voor gezelligheid met vrienden en familie. En daar hoort uiteraard een lekker hapje en drankje bij. Zoals een echte Bourgondiër betaamt.