Oprichter van PLAN TO TOP Lana heeft een trackrecord als bouwkundige en projectmanager. Gevormd door de bouwwereld tovert ze ieder project om tot perfect eindresultaat. Ze is een rasondernemer, geen lat ligt te hoog en alles gaat langs haar ‘kunnen we dit verbeteren’-blik. Niemand kan zich een situatie herinneren waarin ze zomaar is afgehaakt.

Lana’s ervaring ligt in het coördineren van kleine en grote projecten. Ze is gespecialiseerd in het ontwikkelen van de perfect passende klantbenadering voor bedrijven. Proactief, want stilzitten en afwachten lukt haar maximaal twee slopende minuten.

Thuis verandert haar professionele doorzetmentaliteit in gezellige drukte als haar twee jonge meiden haar om de nek vliegen. Haar grote droom? Verwaarloosde panden tot leven brengen, zodat er goed en duurzaam gebruik van gemaakt kan worden.

Carolina fixt het.
Zij anticipeert van nature op de klantbehoefte en benut de potentie maximaal.
Dit doet ze met gevoel en verstand gecombineerd, wat vaak grote creativiteit oplevert.

Met een achtergrond in marketing en het detacheren van bouwpersoneel weet Carolina als geen ander hoe essentieel duidelijke en consistente communicatie is voor het succes van een project.

Haar positieve energie is aanstekelijk. Haar werktempo is hoog, waardoor ze drie stappen vóórloopt en anticipeert op hetgeen dat fout kan gaan en hierdoor weet te manoeuvreren dat risico’s worden vermeden.

Carolina heeft een zwak voor visuele content. Van sketchnotes tot infographics en van presentaties tot video’s. Ze weet elk project klaar te stomen voor de online wereld en is overtuigd dat visuele content meer effect heeft dan tekst.

In haar vrije tijd verveelt ze zich niet en is ze graag in de natuur met haar hond. Carolina sla je niet snel uit het veld, want ze doet ook fanatiek aan boksen.

Carolien is nieuw in de wereld van PLAN TO TOP projecten, maar ze is ijverig en leergierig. Als office manager zorgt Carolien voor rust en een stabiele basis in de studio, waardoor de anderen zich volledig op de klant en de projecten kunnen richten.
Carolien is een bruggenbouwer. Met een ruim inlevingsvermogen en fijne communicatie is ze als geen ander in staat begripvol te verbinden.

Tijdens haar carrière heeft Carolien de mens begeleid op diverse vlakken en manieren.
Op de afdeling Gemeente Burgerzaken (Rotterdam en Westland) was ze verantwoordelijk voor een interessant en breed takenpakket, die grote bijdragen hebben geleverd aan het maatschappelijk belang. Zij heeft ook jarenlang persoonlijke begeleiding geboden in de gehandicaptenzorg en ze is als curator opgekomen voor persoonlijke belangen van de meest kwetsbare personen.

Carolien heeft ruim tien jaar in de mooiste stad van Nederland gewoond; Rotterdam, maar sinds kort heeft ze deze woonplek ingeruild voor Hendrik Ido Ambacht. Samen met haar vriend heeft ze een rijk leven; vol familie en vrienden. Ze staat altijd klaar om samen mooie ervaringen te creëren en krijgt hier enorm veel energie van.

Kim maakt mensen blij met mooie en functionele ontwerpen. En zichzelf ook. Met gemak zet ze haar tanden in het project en gaat door tot dat de klant tevreden is.

Less is more is haar motto. Ze houdt van eenvoud, maar maakt zich nergens makkelijk vanaf.
Haar heldere vormgeving zorgt voor focus op dat wat belangrijk is: de boodschap.
Ze stelt de juiste vragen om tot de kern van de boodschap te komen. Zonder begrip voor wat de klant beweegt, geen resultaat.

Samenwerken met Kim herken je aan: oprechtheid, samenwerking, ontzorgen en liefde.
Kim is goedlachs en zorgt voor een luchtige sfeer. Zelfs vlak voor de meest hectische deadlines.

Samen met haar drie kids geniet ze van het leven. Ze is altijd in voor gezelligheid met vrienden en familie. En daar hoort uiteraard een lekker hapje en drankje bij. Zoals een echte Bourgondiër betaamt.